Kapcsolat

Door Sys Kft. - Kapuautomatika

Cím: 9024 Győr, Újlak utca 2. Fszt. 2. (a Tűzoltóság mellett)
Telefon: +36205585677
Fax: +3696524795
További... Nyitvatartás


Kling garázskapuk


Vásárlóink, mielőtt belevágnak egy jelentős beruházásba, teljes joggal kérdezik, hogy miért éppen a KLING garázskapukat építsék be házukba.

  • A KLING garázskapuk jól konfigurálhatók. Termékeink standard és egyedi méretekben is rendelhetők. Egyaránt vállaljuk lakossági és ipari garázskapuk beépítését.
  • Amennyiben Ön lakossági garázskapuinkat választja, rendelkezésére állnak a NATURA, OPTIMA, LINEA, QUADRA, FORESTA termékeink. Ha ipari garázskapu beszerelésére tart igényt, vállaljuk T-200, Lumina kapuk beépítését személybejáróval és személybejáró nélkül is.
  • A KLING garázskapuk modern, letisztult megjelenésűek. Az Ön kívánsága szerinti színben és mintázatban szereljük azokat. Választhat kazettás, bordás, minta nélküli kaput. Hozzáigazítjuk háza színéhez.
  • A KLING garázskapuk tartósak. A gyártás során minden kapuelem magas szintű felületvédelmi eljárással készül, így ellenállnak mind az időjárás, mint a múló idő kihívásainak.
  • A KLING garázskapuk megbízhatóak. Az általunk forgalmazott termékek többlépcsős biztonsági technológiával szereltek, mert számunkra a biztonság az első.
  • A KLING céggel együttműködve, minősített szerelői csapattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A Galériában megtekinthet elégedett vásárlóink részére beszerelt kapuinkat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével kérhet tőlünk személyre szabott ajánlatot.Csatolt fájl(ok)


Ajánlatkérés

!Kötelező választani!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!Kötelező elfogadni!Vissza az előző oldalra!
Door Sys Kft. - Kapuautomatika - Magyar