Termékkategóriák » Hidraulikus ajtóbehúzók

Hidraulikus ajtóbehúzók

510 jelű sorozatA KLING 510 jelű sorozat ajtófékei DIN 11, 12 és 13 méretben készülnek. (Az ajtó súlyához és méretéhez javasolt DIN méret-táblázat az oldal alján található.) Az ajtóbehúzók két külön állítható sebességi tartománnyal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy az ajtóbehúzó az ajtó sebességét közvetlenül a zárás végén a szükséges mértékben pontosan olyan mértékben megnövelje, hogy a zárnyelv biztonságosan be tudjon csapódni. Az ajtófékek lineárrugósak,hőmérsékletfüggetlenek, és a több millió használatban lévő példány alapján elnyűhetetlenek. Megjelenésük is tetszetős, házuk teljes egészében alumíniumból készült. A világ első lineárrugós ajtóbehúzóját sokan megpróbálták lemásolni, de ez senkinek sem sikerült igazán. A rendkívül kedvező árú ajtóbehúzó jellemző felhasználási területei irodák, vizes helyiségek ajtajai, de minden további nélkül megfelelnek üzletek, lakóépületek, közintézmények bejárati ajtajaira is.

80 jelű sorozatA KLING 80 jelű ajtófékek egy olyan típusválasztékot jelentenek, mellyel már szinte egyedi igények is kielégíthetőek. Valamennyi a sorozatba tartozó ajtófék rendkívül tetszetős, karcsú kivitelű, teste teljes egészében alumíniumból készül. Az ajtófékek a hőmérséklet-kiegyenlítő szelepnek köszönhetően teljesen hőmérsékletfüggetlenek.

Hagyományos ajtófékekA KLING Kft. a fenti csúcsminőségű és rendkívül kedvező árú típusokon túl forgalmazza az elterjedt, tradicionális kialakítású hagyományos ajtófékeket is.

Padlóba és mennyezetbe építhető ajtófékekPadlóba, ill. mennyezetbe süllyeszhető ajtófékek kölönböző méretű és kivitelű lengő fém-üveg, vagy szárnyas fém ajtókhoz alkalmazhatók.

Letölthető Fájlok

pdf pdf pdf pdf pdf

Kartípusok

GOLD line

Zsanérok

Padlóbehúzók

Árlista