Üdvözöljük honlapunkon!

1999-ben alakult vállalkozás az olasz Life Home Int. srl. gyári importőreként és a KLING Mérnöki Kft. területi képviselőjeként Life és Came kapuautomatikák KLING ipari-lakossági garázskapuk forgalmazásával ill. telepítésével foglalkozik. Bemutatótermünkben a kapuautomatikák mellett a "21. század fűtéseként" is emlegetett infrafűtéssel is megismerkedhetnek ügyfeleink, Győr belvárosában a Benczúr u. 3 alatt színvonalas körülmények között, folyamatos akciókkal és újdonságokkal várjuk az érdeklődőket.

A Door Sys Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő, győri székhelyű társaság , mely a KLING céggel együttműködve ,minősített szerelői csapattal áll ügyfelei szolgálatára.

Vállalkozásunkat abban a szellemben alapítottunk, hogy tevékenységünk során elnyerjük ügyfeleink bizalmát , az elvégzett munkával partnereink jóleső elégedettsége talán a legnagyobb motiváció számunkra. Célunk különlegeset alkotni, a legmegfelelőbb megoldást alkalmazva az egyedi- néha megvalósíthatatlannak tűnő helyzetekben is, ezzel kivívva az emberek őszinte tiszteletét.

„Elérni a lehetetlent , hogy valóságot teremts Öröm és szépség...”